DIDACTA 2022

“Didacta – sajam obrazovanja” najveći je sajam za nastavnike iz svih obrazovnih sektora u Europi i najvažniji događaj obrazovanja za sektor. Veliki broj izlagača iz 53 zemlje predstavio je u Kölnu 2022. svoju ponudu proizvoda iz sljedećih segmenata: predškolski odgoj i osnovne škole, škole i sveučilišta, nove tehnologije, osposobljavanje i kvalifikacije, ministarstva, institucije i organizacije.

Predstavnici tvrtke BELMET 97 d.o.o. koja je lider, u Hrvatskoj i regiji, u opremanju obrazovnih ustanova s didaktičkom i edukacijskom opremom sudjelovali su od 7. do 11. lipnja 2022. na sajmu.

Osim uvida u najnovije tehnologije iz edukacijskog sektora predstavnici tvrtke BELMET 97 d.o.o. iskoristili su priliku za susret s partnerima koji su izlagali na sajmu.

Jedan od događaja koje moramo istaknuti je posjet i edukacija grupe iz Regionalnog centra kompetencije „Strukovne škole Vice Vlatkovića Zadar“ i njihovih partnera predvođenih ravnateljem g. Tihomirom Tomčićem našem partneru tvrtki Lucas Nuelle koja je vodeći svjetski brend u didaktičkom i edukacijskom sektoru.

Puni dojmova i novih spoznaja veselimo se dolasku i slijedeće godine!

Pretraga

Select a language