DUBROVNIK EXPO 2023

Centralni događaj međusektorske suradnje u području obrazovanja i karijera

Dubrovnik EXPO 2023 je centralni događaj međusektorske suradnje u području obrazovanja i karijera koji će se održati od 26. do 27. listopada u studentskom domu Dubrovnik. Dubrovnik EXPO 2023 je ključna inicijativa usmjerena na podršku prema razvoju osobnih, profesionalnih i društvenih vrijednosti putem promocije znanja koja okuplja gospodarstvenike, visokoobrazovne institucije, mlade i ostale zainteresirane sudionike s ciljem ostvarivanja suradnje.

Na Dubrovnik EXPO 2023, imat ćete priliku sudjelovati u dinamičnim panelima, raspravama i prezentacijama te imati priliku za razmjenu iskustava, stvaranje novih poslovnih odnosa i projekata, kao i izgradnju mostova između obrazovanja i gospodarstva.

Kao tim inženjera za mjerne instrumente, te obrazovnu i znanstveno-istraživačku opremu, smatramo da je naše prisustvo na Dubrovnik EXPO 2023 vrijedan doprinos inovaciji u obrazovanju i razvoju znanja. Bit će nam zadovoljstvo predstaviti Vam naše proizvode i rješenja koja podržavaju napredno učenje i istraživanje. Ako želite saznati više o prošlogodišnjem događaju Dubrovnik EXPO 2022, molimo posjetite [https://www.youtube.com/watch?v=tCMa0OPfYkI].

Vi ste ključna figura u oblikovanju budućnosti obrazovanja i karijera, i Vaše prisustvo na Dubrovnik EXPO 2023 bit će od velike važnosti za postizanje naših zajedničkih ciljeva.

Radujemo se vašem dolasku i prilici za zajedničku suradnju na ovom inspirativnom događaju. Navratite do našeg štanda.

tim BELMET 97 d.o.o.

Search

Odaberite jezik