Edukacijski sustavi i oprema

Nastava mora pripremiti učenike za izazovne zadatke kroz proučavanje temeljnih načela. Naše eksperimentalne i demonstracijske jedinice u ovom katalogu pomoći će studentima razviti osnovno, ali i napredno znanje.

Aktivno učenje je metoda poučavanja koja nastoji izravno uključiti učenike u proces učenja. Aktivno učenje treba transformirati učenike iz pasivnih slušatelja u aktivne sudionike, pomaže učeniku razumjeti predmet od ispitivanja, prikupljanja i analizu podataka do rješavanja kognitivnih problema višeg reda.

Nudimo kompletan paket ključ u ruke iz jednog izvora: savjetovanje, planiranje, instalacija, obuka i postprodajna podrška od osnovne škole do fakulteta.

Prirodne znanosti

FIZIKA

KEMIJA

BIOLOGIJA

Kompletan laboratorij za niz tehničkih područja

Pružamo vrhunske sustave za obuku te laboratorije za tehničku edukaciju i inženjerske studije koji kombiniraju teorijsko predznanje i praktičnu primjenu na inovativan način. Sustavi eksperimentiranja u potpunosti simuliraju stvarne radne situacije s kojima će se učenici suočiti u poslovnoj praksi. Na taj način učenici razvijaju potrebne praktične vještine potrebne za budući uspjeh na poslu.

Search

Odaberite jezik

Pretraga