Elektroenergetika

Vodeća smo tvrtka u prodaji mobilne ispitne opreme i rješenja za online nadzor za elektroenergetske sustave, elektrane, trafostanice i razne druge objekte te električare. Isporučujemo kompletan raspon testnih uređaja za ispitivanje releja, energetskih transformatora, instrumentalnih transformatora, prekidača, baterija i mnogih drugih uređaja niskog, srednjeg i visokog napona

Sigurnost električnih instalacija

Nudimo široku paletu multifunkcijskih uređaja za ispitivanje sigurnosti električnih instalacija prikladnih za ispitivanje kućnih i industrijskih električnih instalacija. Isti nude svestrano rješenje za gotovo sva ispitivanja sigurnosti instalacije kombiniranjem niza funkcionalnosti i značajki u jednom robusnom uređaju čak i za najzahtijevnija ispitivanja.

Visoko naponska izolacija / Neprekinutost / Uzemljenje

Strojevi / Elektromotori / Uređaji / Sigurnost zaštitnih sklopki

Nudimo niz prijenosnih PAT testera dizajniranih za jednostavno, standardizirano ispitivanje električne sigurnosti uobičajenih kućanskih aparata i složene, višestupanjske postupke ispitivanja specijalnih uređaja i opreme.

Električni strojevi su okosnica industrijske proizvodnje. Specijalizirani ispitni instrumenti mogu se koristiti u samostalnoj konfiguraciji ili integrirani u namjenske end-of-line (EOL) sustave te podržavaju interoperabilnost s izvornim softverskim paketom.

Specifično za elektromotore, ispitivanje motora procjenjuje statičke parametre poput izolacije, oštećenja žice i gubitaka električne struje, kao i dinamičnije parametre kao što su izobličenje, temperaturne fluktuacije i balans.

Naš program uključuje niz uređaja za ispitivanje elektromotora

Kvaliteta električne energije

Loša kvaliteta električne energije znači neučinkovit, pa čak i opasan rad isporučenih električnih sustava koja može dovesti do oštećenja opreme i rizika od požara ili strujnog udara te prekida proizvodnje.

Nudimo analizatore kvalitete električne energije koji su prikladni za napredno rješavanje problema čak i najsloženijih električnih sustava. S lakoćom detektirajte, bilježite i analizirajte padove napona, harmonijske i interharmoničke promjene te druge događaje koji utječu na kvalitete električne energije.

Oprema za ispitivanje/mjerenje različitih električnih parametara

Širok raspon naše ponude proizvoda može mjeriti razne parametre:

Ispitivanje baterija

Ispitivanje trafostanica

Kako bi se osigurao nesmetani rad unutar prihvatljivih parametara potrebno je periodično preventivno održavanje zajedno s analizom električnih parametara i drugim pregledima.

Oprema za ispitivanje, mjerenje i rukovanje plinom SF6

Sigurnosna oprema

DILO

Pretraga

Select a language