Retrotec

Sustav za kontrolu zrakopropusnosti na stambenim i komercijalnim objektima.

Testirajte bilo koji stambeni objekat.

 

U kompletu dolazi manometar s automatskim upravljanjem ventilatora, ventilator kapaciteta do 9500 m3/h, priključci, softver, online trening i 5-godišnje jamstvo na cijeli komplet. Potpuno automatski i ručni rad. Okvir za brzo spajanje s dodatnom poprečnim profilom za stabilnost.

Uređaj RETROTEC EU-5100 isporučuje se s umjernicom iz akreditiranog laboratorija prema normi ISO17025 koja je već uključena u cijenu opreme. Ova umjernica potrebna je kada se u zemlji uvedu obavezna ispitivanja propusnosti zraka.
Komercijalna vrijednost takve umjernice u drugim laboratorijima iznosi 5.000,00 kn.

„RETROTEC“ posjeduje vlastiti laboratorij akreditiran prema normi ISO 17025 u EU koji omogućuje brzo umjeravanje po znatno nižoj cijeni od konkurencije.
„RETROTEC“ dokazuje kvaltetu svojih uređaja propisanim intervalom umjeravanja na 5 godina. To značajno smanjuje troškove održavanja opreme u usporedbi s drugim proizvođačima.

Oprema RETROTEC isporučuje se s umjernicom iz akreditiranog laboratorija prema normi ISO17025 koja je već uključena u cijenu opreme. Ova umjernica potrebna je kada se u zemlji uvedu obavezna ispitivanja propusnosti zraka i kada je tvrtka ovlaštena za provođenje ispitivanja. Komercijalna vrijednost takve umjernice u drugim laboratorijima iznosi 5.000,00 kn. „RETROTEC“ ima vlasti laboratorij akreditiran prema normi ISO 17025 u EU koji omogućuje brzo umjeravanje po znatno nižoj cijeni od konkurencije. „RETROTEC“ je propisao interval umjeravanja na 5 godina. To značajno smanjuje troškove održavanja opreme u usporedbi s drugim proizvođačima.

Tehničke specifikacije

Pretraga

Select a language